Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk: Tourensport Radial

Tourensport Radial er dekk med kvalitet du kan stole på

Tourensport Radial gir deg som sjåfør mange fordeler som for eksempel bedre veigrep, lengre levetid og mindre rullemotstand. Bedre veigrep gir deg den lille ekstra sikkerheten som er så viktig når man ligger på 2 hjul langs veien, og du får dekk som ikke slites så fort. Du kan forvente en dobbelt så lang levetid på radialdekk kontra diagonaldekk, dette på grunn av at corden (trådlaget) er lagt radialt inni dekket (ikke krysset) og vil dermed ikke gnisse mot hverandre. Hos oss får du kjøpt dine nye motorsykkeldekk til en meget gunstig pris. Og har du andre kjøretøy som også trenger en oppgadering, så har vi et stort utvalg av sommer, vinter og helårsdekk. Vi har også både lettmetallfelger og stålfelger i vårt sortiment.

Tourensport Radial er kvalitet og sikkerhet for din sykkel

Hos dekk-outlet.no får du kvalitetsdekk til gode priser. Vi har alle kjente merker og sortimentet inkluderer andre kvalitetsmerker som f.eks. Nokian og Michelin. Vi har gjort det utrolig enkelt for deg å handle dekk på nett. Du kan velge mellom 100 forskjellige merker, 25 000 ulike profiler, og det inkluderer alt fra offroad til sport. Vi gir 30 dagers full returrett på alle kjøp. Alle priser inkluderer frakt. Trenger du hjelp til montering av dekkene, kan du bestille service hos en av våre 300 servicepartnere.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekk-outlet.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge