Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk

Motorsykkeldekk – Vi har det dekket du trenger

Motorsykkeldekk kommer i mange varianter og med forskjellige egenskaper. Hvilket dekk vil være det optimale for at du skal få den unike frihetsfølelsen man bare kan få på en motorsykkel? Hvordan veigrepet er på våt vei, er noe som er viktig med tanke på sikkerhet, men det fins andre kriterier også, som demping av lyd, stabilitet ved høy fart og stabilitet i svinger. Det er viktig å finne rett dekktype til din sykkel, din kjørestil og ditt behov. Derfor kan det være lurt å ta en titt i instruksjonsboken til akkurat din motorsykkel for å se hvilke dekktyper og fabrikanter som anbefales. Hos oss er prisene billig uansett, og vi har et stort utvalg som dekker alt fra offroad til lastebildekk.

Vårt utvalg av motorsykkeldekk er stort, slik at vi kan tilby dekk fra mange forskjellige produsenter og i mange forskjellige prisklasser. Vi vet også hvor viktig dekk er, de skal både holde deg på veien, gjøre kjøreturen behagelig og det kanskje aller viktigste er at de skal hjelpe deg med å stoppe i tide for å unngå ulykker. Sikkerheten til en motorsyklist er uten tvil i høysetet når produsentene skal finne rett gummiblanding og riktig utforming av nye dekk. En motorsyklist er ikke omgitt av airbager og stålramme som skal ta unna for kreftene som oppstår ved ulykker, derfor er og blir dekk viktig, også for oss og våre kunder. Ta en titt på for eksempel Dunlop, som er en stor produsent både for motorsykler og biler, med og uten 4x4.

Motorsykkeldekk til den beste prisen du kan finne

Dekk-outlet.no har de lave prisene du alltid har ønsket å finne. Her kan du velge og vrake mellom 100 forskjellige merker, som du helt gratis kan få levert hjem til deg i løpet av kort tid. Skulle du trenge assistanse eller hjelp til avbalansering og montering av dine nye dekk, så har vi over 300 samarbeidspartnere rundt omkring i hele Norge. Skulle du ikke bli fornøyd med ditt kjøp, så er det ikke noe problem – vi har også 30 dager returrett på alle kjøp.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter