Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Kompletthjul med vinterdekk og norden dekk

Her kan du finne kompletthjul med stålfelger som et sett med vinterdekk for alle vanlige biler, SUVer, off-roaders, varebiler og lette kommersielle kjøretøy, balansert og montert, klar for montering på bilen din.

Leveringstid tar ca. 10 arbeidsdager. Skulle det komme til leveringsforsinkelser, vil vi informere deg så snart som mulig.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Kjøp rimelige stålfelger med vinterdekk ferdig montert

Å kjøpe nye dekk vinterstid er en viktig og god investering. Gamle eller slitte vinterdekk øker risikoen for at en ulykke skal skje på glatte og slapsete veier. Nå kan du enkelt og greit bestille nye vinterdekk som er ferdig montert på felg fra oss hos dekk-outlet.no! Velger du stålfelger, har de den fordelen at de tåler mer enn lettmetallfelger. Dette er en fordel for SUV/4x4 biler som veier litt mer og kjører offroad. De korroderer heller ikke like lett, noe som ofte kan være et problem på lettmetallfelger takket være salting av veiene. De er også lettere å rengjøre, noe som gjør vaskingen litt triveligere. Husk å rengjøre både bil og felg jevnlig på vinteren, da saltet fra veien etser på billakken og felgene, noe som fører til rustflekker. Sjekk vårt utvalg av stålfelger med vinterdekk til en billig pris online! Vi har også sommerdekk, helårsdekk og piggdekk blant vårt utvalg av komplette hjul.

Kjør sikkert vinterstid - bestill nye stålfelger med vinterdekk

Hos dekk-outlet.no finner du et utvalg av sommerdekk, vinterdekk og helårsdekk fra hele 100 forskjellige merkeprodusenter! Du finner enkelt den riktige typen dekk med felg ved å bruke vår kalkulator. Er du usikker kan du kontakte våre erfarne kundebehandlere enkelt på vår hjemmeside. Vi har billige priser, rask levering, gratis frakt og 30 dagers returrett. Trenger du hjelp til å sette på de nye dekkene, kan du benytte deg av våre servicepartnere som finnes landet rundt. Enklere blir det ikke!