Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Anleggsmaskiner/gravemaskiner

Dine anleggsmaskiner/gravemaskiner har også behov for kvalitetsdekk

For å holde de store kjøretøyene og maskinene i gang er det viktig å ha solide dekk av meget god kvalitet. Dekkene skal tåle stor vekt og variert underlag. Tung last skal fraktes over både fint dekke som asfalt og til svært ufremkommelige steder hvor man virkelig kan undres over hvordan det i det hele tatt er mulig å komme fram. Med andre ord, de må tåle nokså røff behandling. Før man handler bør man ha en idé om hva dekkene hovedsakelig skal brukes til. Du må tenke på størrelsen på dekkene, underlaget og hva slags arbeid som skal utføres. Operer man som regel ved lave hastigheter i grovt terreng behøver man en sterkere sidevegg som tåler at steiner og gjenstander på veien skraper på dekket. Anleggsmaskiner/gravemaskiner er derfor som regel avhengig av en grovere gummiblanding som tåler å operere i et røft miljø. I tillegg er dekket viktig for å legge til rette for at maskinen kan yte mest mulig optimalt under variert bruk. Uansett hva dine krav er, kan vi tilby et produkt som passer dine behov til best pris.

Rask levering av dekk til dine anleggsmaskiner/gravemaskiner?

Dekk-outlet.no er leverandør av 100 ulike dekkmerker som til sammen dekker 25000 ulike profiler. Du får alltid rask levering. Prisene er alltid oppgitt inkludert frakt, om ikke annet er spesifisert. Vi har over 300 servicepartnere man kan bestille montering av. Ved større ordrer av industri-, spesial eller slepedekk anbefaler vi å ta direkte kontakt med oss for logistikkrabatt. Om kvalitet og sikkerhet er viktig for deg, er vi en leverandør du kan stole på. Derfor har vi 30 dagers full returrett på alle ordrer. På nettsidene våre finner du raskt fram til alle dine behov. Vi har gjort det enkelt for deg å handle spesialdekk til dine større kjøretøy, som for eksempel anleggsmaskiner/gravemaskiner og det til en lav pris. Handler du hos oss har du råd til å kjøpe kvalitet.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk