Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Trailerdekk diagonal

Trailerdekk diagonal - et godt, men rimelig valg!

Spar penger på å kjøpe trailerdekk diagonal online i dag. Diagonaldekk har trådlag som krysser hverandre, de ligger altså diagonalt mot rulleretning. Dette er dekk som kan gjøre kjøretøyet lettere på rattet og du kan oppleve kjøreturen som mer behagelig, særlig i lavere hastigheter. Skulle veigrepet slippe vil du ofte få et forvarsel, slik at du har mulighet til å gjenopprette kontroll. Diagonaldekk som egner seg til kjøring i skog og mark. Hos dekk-outlet.no finner du blant annet et datadesignet trailerdekk, som i utseende likner på radialdekk, men som har holdbarheten til diagonaldekk. Dette er slitesterke dekk, med et svært godt veigrep. Disse dekkene er for ekspempel tillatt i 140 km/t. Spar tid og penger, bestill kvalitetsdekk hos dekk-outlet.no. Her finner du også et stort utvalg av kompletthjul!

Trailerdekk diagonal tilpasset dine behov finner duonline

Hos dekk-outlet.no finner du kvalitetsdekk til lave priser. Rask levering og fri frakt er selvfølgelig en del av konseptet. Som leverandør av 100 ulike dekkmerke, som tilsammen dekker 25000 forskjellige profiler, vil du garantert finne dekk som passer dine behov. Her finner du blant annet sommerdekk, vinterdekk, spesialdekk og helårsdekk. De vil holde deg trygt på veien, både sommer og vinter. Dersom du ikke ønsker å skifte til nye dekk selv, er det over 300 servicepartnere som kan gjøre jobben for deg! Ved større ordrer av industri-, spesial eller slepedekk anbefaler vi å ta direkte kontakt med oss, slik at du kan få din logistikkrabatt. Om kvalitet og sikkerhet er viktig for deg, er vi en leverandør du kan stole på. Derfor har vi bl.a. 30 dagers full returrett på alle ordrer.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

Kjøp dekk online - uten risiko:

  • Vi tilbyr 2 års garanti
  • Og vi tilbyr deg 30 dagers returrett på varene