Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk: Vinterdekk

Vinterdekk til motorsykler som dekker alle dine behov

Hos oss finner du vinterdekk til de aller fleste kjøretøy, ikke minst motorsykler. Vi er en kvalifisert gjeng som kjenner til det vi driver med, og kan hjelpe deg med å finne det som passer for ditt kjøretøy. Dekkene våre er av god kvalitet, og de er billig. Vi kan tilby mange kjente merker blant annet favoritter som Nokian og Continental. Vi vet hvilke piggdekk som holder den flotte motorsykkelen din, og deg, trygg uansett værforhold. Det er lurt å begynne å tenke på dekk allerede før snøen kommer. På den måten kan du sikre deg de beste tilbudene og de beste dekkene. Sikre deg hjul med god gripeevne på utfordrende vinterveier. Du trenger nemlig ikke å parkere motorsykkelen inne i garasjen lenger når vinteren kommer! Utstyr din tohjulte-venn med et par hjul med gode kjøreegenskaper og komfort samt 100 % sikkerhet uansett føre.

Forleng motorsykkelsesongen med et par gode vinterdekk

Forleng motorsykkelsesongen med et par gode dekk fra dekk-outlet.no. Finn dine favoritter dekk blant et utvalg på 25 000 profiler og 100 kjente merkevarer. Merker som Goodyear er kjent for å være en av verdens største produsenter innen dekk, og er et av flere kvalitative dekk du kan velge mellom. Du er også sikret en rask og gratis levering helt hjem. For å sikre deg en god opplevelse gir vi deg en fornøyd garanti på hele 30-dager. Vi ser stadig etter flere samarbeidspartnere for å hjelpe oss med montering, og idag kan du velge mellom 300 verksteder som hjelper deg å skifte dine dekk til en ny sesong.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter