Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Kompletthjul

Komplet hjul lettmetall

Lettmetallfelger med sommerdekk

Lettmetallfelger med alle helårsdekkene

Lettmetallfelger med vinterdekkKomplett hjulskift

Komplett hjulpakke – gir bilen et skikkelig løft

Hos oss kan du kjøpe en komplett hjulpakke bestående av helårsdekk, vinterdekk eller sommerdekk ferdig montert på felg. Her er det både tid og penger som kan spares. Hos oss kan du gi bilen din et løft både utseendemessing, og ikke minst med tanke på sikkerheten. Nye dekk gir bedre grep og feste på veien. Gjør et kupp med felger og nye dekk, ferdig avbalansert og klart til montering på bilen din. Det er opp til deg hvilke dekk som skal være på de nye felgene dine, siden vi har et stort utvalg av sommerdekk, helårsdekk, piggdekk eller piggfrie dekk. Vi har de komplette pakkene som vil passe for din bil, og alt til en billig pris.

Komplett hjulpakke kan kombineres med de aller fleste felger. Stål eller lettmetall – hva foretrekker du? Vi har en oversiktlig og enkel butikk som lar deg se hvordan den valgte felgen vil se ut på akkurat den type bil du har. Til slutt velger du dimensjon og type dekk. Enkelt og greit. Om ikke en komplett pakke av denne typen skulle passe, så har vi et stort utvalg av radialdekk til både personbil, motorsykler, spesialdekk og dekk til lett lastebil. Vi leverer blant annet merker som Bridgestone, Continental, Nankang og Nokian. Med vår 30 dagers returrett er det heller ingen risiko med å bestille dine nye dekk og/eller felger på nettet. Velkommen til vår døgnåpne nettbutikk!

Gjør ett kupp med en komplett hjulpakke

Kjøp dine neste dekk og felger som en komplett hjulpakke fra dekk-outlet.no. Hos oss kan du velge selv hvilke felger og dekk du vil ha. Pakken med felg og dekk leveres raskt og gratis hjem til deg. Om du trenger hjelp til montering på bilen din, så kan du avtale dette med en av våre 300 partnere rundt omkring i hele Norge. Vi har alle de kjente merker på lager, slik kan du velge akkurat hvilken sammensetning av felg+ dekk du ønsker.