Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Lastebildekk

Riktige lastebildekk gir bedre økonomi og økt sikkerhet

Når du kjører lastebil er det ekstra viktig å ha riktig type dekk. Siden kjøretøyet er tungt stilles det strengere krav til dekkene når det gjelder veigrep og kvalitet på dekkene. I 2012 ble det stilt krav fra EU til produsentene av lastebildekk om å merke dekkene. Merket sitter vanligvis som en klistrelapp på hjulet, men dette varierer. Det er den ekstern dekkstøyen, våtgrepet og drivstofføkonomien som skal være tydelig merket på hjulet. Dekkstøymerkingen står angitt som en graf eller som desibel, og er ment som en indikator for å redusere støy i trafikken.

Våtgrepet indikerer bremselengden på vått underlag og klassifiseres fra A til G, hvor A er best. Merkingen av drivstofføkonomi er en indikator på rullemotstanden på dekket. Med en lavere rullemotstand reduseres slitasjen på dekket slik at det bevarer kvalitetene og varer lengre. Ved at lastebilen ruller lettere reduseres drivstoffutgiftene samt utslippene av karbondioksid, noe som fører til mindre miljøpåvirkning. Er du på utkikk etter kvalitetsdekk til en billig penge så titt innom vårt utvalg! Dekk-outlet.no har alle typer hjul til personbil, lastebil og motorsykkel samt diverse spesialdekk fra godkjente og kjente merkeprodusenter. Vi har både vinterdekk, sommerdekk og helårsdekk til lave priser!

Nye lastebildekk til lav pris finner du hos oss

På dekk-outlet.no finner du et stort utvalg av dekk til alle typer kjøretøy. Vi har hjul til både anleggmaskiner, ATV og andre motoriserte kjøretøy i tillegg til lastebiler, trailere og personbiler. Vi har dekk fra 100 forskjellige produsenter, inklusive kjente merker som Hankook, Michelin og Pirelli for å nevne noen. Du finner garantert hjul som passer ditt kjøretøy siden du har over 25 000 profiler å velge mellom! Har du spørsmål eller trenger hjelp og tips, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice når som helst. Vår erfaring, kunnskap og store utvalg står til din disposisjon! Ved kjøp av mer enn ett dekk spanderer vi frakten.

Logistikkrabatt

Hvis du har bruk for en større mengde lastebildekk (over 10 stk.), ber vi deg vennligst sende en e-post til: lkw-reifen@delti.com

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekk-outlet.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge