Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Industridekk luft

Industridekk luft av topp kvalitet sikrer deg en trygg kjøreopplevelse

Industridekk kommer i et stort og variert utvalg som skal sørge for en sikker kjøreopplevelse uansett årstid og underlag. Hvis du skal kjøpe tilhengerdekk og anleggsdekk ønsker du å være trygg på at de skal tåle røff behandling og vare lenge. Alle typer dekk har forskjellig gummiblanding, rullemotstand og mønster. For å produsere et enkelt dekk bruker produsentene rundt 200 råmaterialer som for eksempel olje, naturlig og syntetisk gummi samt stål og nylon. Når du skal investere i nye dekk er det viktig å tenke over hvor stor bil du har, hvor du kjører og vær og føreforhold. Industridekk luft er avhengig av riktig gummiblanding, riktig type sidevegg for hjulet avhengig av hva slags miljø maskinen skal operere i. Å velge dekk med korrekt mønster er spesielt viktig hvis man opererer på grovt underlag, som stein og grus, eller vått og sleipt underlag. Her har produsentene delt inn i ulike kategorier som gjør det enklere for deg å velge riktig dekk til riktig jobb. Det er deretter sjåføren sitt ansvar å sørge for at dekktrykket er korrekt til enhver tid for at dekket skal yte best mulig. Det er også verdt å tenke på at billig dekk generelt har dårligere rullemotstand i motsetning til de litt dyrere variantene. Mindre rullemotstand betyr mindre slitasje men enda viktigere, det betyr også mindre drivstofforbruk. Hvis du ser litt skeptisk på det, så bør du ikke tvile på kvaliteten deres lenger.

Industridekk luft som passer nettopp til deg – grip sjansen!

Hos dekk-outlet.no finner du dekkene du trenger for en trygg og behagelig kjøretur langs veien, offroad eller på anleggsplasser i det ganske land. Den største dekkforhandleren i Europa garanterer topp kvalitet og bredt utvalg. Det lønner seg å velge oss da vi for eksempel har gratis frakt på motorsykkel-dekk om du bestiller mer enn ett dekk. Leveringstiden er kort og vi har angrefrist på 30 dager etter bestillingen. Lurer du på noe kan du få all den hjelpen du trenger av våre dyktige medarbeidere.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter