Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus
Dekksøk
Bredde
Høyde
Diameter
Reifen Finden
Les av verdiene på det aktuelle dekket 

Etter kjøretøydata
Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Veldig enkel bestilling
Icons-a
Velg størrelse
Icons-b
Velg dekk
Icons-c
Bestill

Piggdekk

Trenger du nye vinterdekk er piggdekk et veldig godt alternativ. I forhold til piggfrie dekk, vil disse holde bilen stødig under både isete og sørpete forhold. Piggene har til hensikt å grave seg ned i veibanen, og du får dermed feste under vannlaget som ligger oppå isen. Dette reduserer risiko for vannplaning betraktelig, og du kjører mer sikkert rundt svingene på grunn av det gode veigrepet. Hos dekk-outlet.no kan du velge og vrake i mange forskjellige dekkmerker online. Velg blant kjente merker som Goodyear, Nokian, Continental og mange flere. Vi har også et stort utvalg av dekk for deg som trenger større dekk til 4x4/ offroad eller andre typer spesialdekk. Uansett om du velger kjente merkedekk eller mindre kjente, har vi alltid lav pris og tilbyr kun godkjente dekk av beste kvalitet.

Velg og vrak blant flere typer piggdekk til lav pris!

Når vintermørket er over oss og sikten blir dårlig, er det ekstra viktig å kunne bremse godt. Derfor tilbyr vi deg et variert utvalg av gode piggdekk til rimelige priser uansett om du trenger dekk til personbil, motorsykkel eller lastebil. Vi på dekk-outlet.no yter den beste servicen til våre kunder, derfor kan du også få med en avtale om dekkskift på kjøpet hvis du ikke vil skifte dekkene selv. Takket være dyktige samarbeidspartnere landet rundt, kan du få skiftet dekkene av erfarne mekanikere nær deg. Vi har i tillegg fri frakt på bestillinger av mer enn ett dekk!

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.