Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk: Scooter / moped

Scooter / moped gjør bylivet til en lek

Liker du å kjøre rundt på en scooter / moped siden du bor i byen? Alle vet hvor lang tid det kan ta å komme seg frem i bil, mens en moped kan passere lange køer og ta deg med på jobben til riktig tid. Nå kan du kjøpe nye dekk til kjøretøyet ditt hos dekk-outlet.no. Her får du dekkene alltid billig takket være våre faste lave priser. Om du vil få med deg en ekstra fordel, kan du være bevisst på at populære dekk-kombinasjoner fås billigere i par. Vi selger kjente merkevarer til motorsykler som Honda og Peugeot bare for å nevne noen. Med et utvalg på mer enn 35.000 forskjellige dekk kan du finne akkurat det du er ute etter.

Finn dekk til din Scooter / moped online

Det skal lønne seg å handle hos dekk-outlet.no. Vi selger bare kvalitetsdekk som gir deg den aller største tryggheten på veien. Likevel er våre priser alltid tilpasset din lommebok. Du kan enkelt finne nye dekk til din Yamaha motorsykkel eller moped her hos oss, og samtidig handle trygt takket være vårt tilbud om 30 dagers returrett. Husk at det er farlig å vente for lenge med å skifte dekk, for utslitte dekk har mye dårligere veigrep enn de som har et skikkelig dekkmønster.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekk-outlet.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge