Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk: Motocross

Kjør uten hindring med ekte Motocross dekk fra oss

Motocross kjøring krever ekstra av både sykkelen, føreren og selvsagt dekkene. Når du kjører på en bane som består av sand eller jord, må du ha dekk som klarer å finne grepet i underlaget. På dekk-outlet.no finner du egnede dekk som passer for akkurat dette. Disse dekkene har ekstra store og utstikkende mønsterklosser som graver seg ned i underlaget, dermed får du lettere tak når du kjører på sand eller jord. Vær obs på at sykkelen blir litt høyere med motocrossdekk montert. Slik kjøring sliter veldig på dekkene, derfor har vi lav pris på alle dekk slik at du kan skifte de ut ved behov. Vi har også ATV og mopeddekk som er konstruert for din kjørestil. Ta en titt på utvalget vårt online, og bestill dine nye dekk idag.

Vi har kvalitetsdekk for Motocross til lav pris

På dekk-outlet.no finner du et stor utvalg av dekk uansett merke og profil. Enten du kjører Yamaha eller Harley-Davidson finner du dine favoritter hos oss. Vi har også montasjepartnere landet rundt som kan hjelpe deg med monteringen og avbalanseringen. Motorsykkeldekk blir fort slitt ned, derfor er det viktig å sjekke dekkene med jevne mellomrom. Siden du har liten kontaktflate når du kjører motorsykkel, er det ekstra viktig å ha gode dekk med ordentlig grep. Det er enkelt og raskt å bestille fra oss. Trenger du hjelp eller har spørsmål rundt dekk og bestilling, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

stort tilbud og topp kvalitet:

  • Mer enn 100 dekkmerker som f.eks. Bridgestone dekk, Continental dekk, Goodyear dekk, Avon dekk, Michelin dekk, Nexen dekk, budsjettdekk…
  • Mer enn 35.000 forskjellige dekk
  • Vi selger bare kvalitetsdekk