Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Motorsykkeldekk: Chopper/Cruiser

Kjøp dekk til din chopper/cruiser hos oss

Våre priser er så billig at enhver eier av en chopper eller cruiser kan kjøpe nye kvalitetsdekk, uten å begynne og fire på kravene man ofte har til dekkenes egenskaper. Hvilke egenskaper prioriterer du på din sykkel og hvilke behov har du? Stabilitet og veigrep er viktig for en god kjøreopplevelse, det kan også være en fordel å tilpasse dekkene etter hvilket underlag du skal kjøre på.

Dekkene er uansett en avgjørende faktor for sikkerheten, og derfor er det viktig at man lagrer og behandler dekkene slik som produsenten har foreskrevet. Hvordan dekkene oppbevares vil også være avgjørende for levetiden. Hvilke dekk som er anbefalt til akkurat din chopper/cruiser vil stå i håndboken som fulgte med sykkelen, så det kan være lurt å ta en titt der før du bestiller. Om du har cruiser fra Honda eller chopper fra BMW har vi uansett dekk tilgjengelig.

Dekkene til chopper/cruiser vil kunne utgjøre forskjellen på en behagelig og komfortabel tur eller en ubehagelig en. Siden sikkerhet og kvalitet er viktig for oss har vi ikke latt prisen bli avgjørende for våre kunder. Vi har også et utvalg av vinterdekk til chopper og cruiser slik at du kan kjøre trygt også utenfor sommersesongen. Husk at det stilles krav til mønsterdybde også her. Et mykere dekk gir oftest det beste veigrepet, men vil da slites fortere enn hardere dekk, så det er mange faktorer som spiller inn ved kjøp av nye. Vi har dekk til de aller fleste formål, og skulle du være ute etter for eksempel oldtimerdekk, så har vi det også.

Kjøp nye dekk til din chopper/cruiser i dag

Dekk-outlet.no har de laveste prisene og det største utvalget. Rask og gratis levering hjem til deg gjør at dette er et trygt og rimelig kjøp. Vi har over 300 servicepartnere rundt omkring i hele Norge, som står klar til å være behjelpelig med montering, om du skulle ønske det. Likeså gir vi deg 30 dagers returrett, om du skulle ombestemme deg angående ditt kjøp. Det store utvalget vi fører gir deg 25 000 profiler fra 100 forskjellige produsenter å velge mellom.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekk-outlet.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge