Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Racing-dekk

Racing-dekk til lave priser og stort utvalg!

Hos oss på dekk-outlet.no finner du et stort utvalg av racing-dekk til ulike typer sportsbiler online. Enten du har en Ferrari eller Porche som trenger tøffe dekk, eller driver aktivt med bilsport-løp, kan du kjøpe dekkene du trenger her. Vi har alt fra lavprofil til høyprofil, og kan også by på alle typer dekk av sommerdekk, vinterdekk eller helårsdekk. Blant over 100 forskjellige dekkmerker og 25 000 profiler finner du det som passer deg.

Du kan velge blant kjente merker som Nokian og Bridgestone, men også kjente racingdekk-produsenter som Michelin eller Pirelli. Når du skal bestille dekk til bilen må du huske å velge en profil som passer. Denne informasjonen vil stå i vognkortet, men de som kan litt om bil og dekk kan også velge en litt annen profil så lenge de følger reglementet. Bare husk at bestiller du dekk til en sportsbil som går i en høyere hastighet, må du velge riktig hastighetskode på dekket. Denne koden står som en bokstav på siden av dekket, for eksempel V som betyr at maks tillatte hastighet er 240 km/t. Det heter at dekkets hastighet skal tilsvare bilens toppfart og dermed kan du også kjøre trygt på tyske motorveier hvor det delvis er fri fart!

Tøffe racing-dekk til sportsbiler fra kjente produsenter

Ved å bestille dekk fra oss på dekk-outlet.no kan du være sikker på å få kun godkjente dekk uansett hvilket merke du velger. Vi har dekk til alt fra personbiler, 4x4/SUV, motorsykler, sportsbiler samt andre spesialdekk. I tillegg kan du bestille nye felger som matcher dine nye dekk eller du kan bestille komplette hjul. Ved bestilling på mer enn ett dekk spanderer vi frakten hjem til deg! Synes du det er vanskelig å skifte dekk eller ikke har tid, kan vi tilby deg hjelp med dette takket være våre kvalifiserte samarbeidspartnere landet rundt. Bestiller du feil type dekk, har du 30 dagers returrett!

Montering av dine dekk!

Din monteringspartnerVi har tenkt på montering av deres dekk. Bra adresser, best kvalitet for lite penger.

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekk-outlet.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge