Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Bygg- og skogbruksmaskiner(MPT)

Vi har det du trenger til Bygg- og skogbruksmaskiner(MPT)

I vårt assortiment har vi det du trenger av dekk og tilbehør til bygg- og skogbruksmaskiner (MPT). Vi har spesialdekk i ulike varianter, og det er lett å finne fram til det du trenger på våre sider fordi du trenger bare å plotte inn dekkstørrelsen du har bruk for og hvilke merker som kan være aktuelle, og så finner vår søkemotor dekkene som kan være aktuelle for deg. Vi har og så industridekk og dekk til gravemaskiner og tilhengere, om du skulle ha behov for det. Det er mange fordeler med å handle online, og en av de er pris. Våre priser er konkurransedyktige, både på dekk og annet tilbehør. MPT-dekk, eller ""multi purpose tires"", finnes i flere ulike varianter. Det finnes dekk som er utviklet for for eksempel leire og snø, sand, eller andre typer underlag. Dekkene fungerer like godt på veien som offroad. Bygg- og skogbruksmaskiner(MPT) kjører på mange ulike underlag, og er avhengig av å få feste på utfordrende underlag for å komme seg fram. Det er også en fordel at mange av MPT-dekkene i vårt assortiment har lav vibrasjon og støy. På vår butikk finner du også et stort utvalg lettmetallfelger, både i pakker sammen med dekk og separat. Motorsykkeldekk har vi også mange varianter av, det er bare å plotte inn dimensjon og sykkeltype, så finner du fram til dekk som passer til din sykkel.

Kjøp dekk til dine Bygg- og skogbruksmaskiner(MPT) hos oss

På dekk-outlet.no har vi det du trenger til ditt kjøretøy. Vi er den største dekkforhandlerenn i Europa, og tilbyr gratis frakt om du bestiller 2 dekk eller mer, hvis det er motorsykkeldekk du bestiller, trenger du bare bestille ett dekk for å få gratis frakt. Vi har både sommerdekk og vinterdekk, i tillegg til et stort utvalg av spesialdekk. Vi leverer raskt og har 30 dager returrett og en god kundeservice. Vi tilbyr våre kunder 25.000 dekkprofiler fra over 100 dekkmerker.

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter