Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Golfbil dekk

Ligg alltid et stykke foran med riktige golfbil dekk

Ligg alltid et stykke foran konkurrenten med riktige golfbil dekk. Med 4x4 dekk får du god gripeevne og maksimal komfort når du skal samle baller eller planlegge en ekstra god taktikk gjennom fra vår-høst. Sporet i dekkene sikrer deg også ekstra komfort og sikkerhet ved hyppige brems. Tren dine ferdigheter med golf før sesongstart, ikke bare gjennom hovedsesongen. Du er garantert et stort utvalg hjul, og du kan du i likhet med de fleste baner og kjente golfspillere i Norge sikre deg de mest kjente merkene. Kle dine favorittdekk med elegante lettmetallfelger. Uansett værforhold tar det seg godt ut med et par skinnende felger til den travle golfbilen. Velg mellom et stort utvalg billig felger og pynt hjulene alt etter hvordan formen er i løypa.

Optimalt golf spill med riktige Golfbil dekk

Finn dine favoritt radialdekk hos dekk-outlet.no. Du er sikret både rask levering og gratis frakt helt hjem til dørstokken. Skulle du forandre mening har du også en returrett på hele 30-dager. Vi er stadig interessert i å gi våre kunder det beste. Skift dekkene dine hos en av våre 300 samarbeidspartnere. Ønsker du å tipse oss om et verksted er vi veldig interesserte i å komme i kontakt. For et maksimalt spill på golf-banen er det viktig med riktige dekk som tåler store hastigheter uansett årstid. Finn dine favoritter blant et utvalg på 25000 profiler og 100 kjente merker!

Spesialdekk av topp klasse

Industri-, spesial- og slepedekkFra truck- eller slepedekk til gravemaskin- eller tilhengerdekk: hos oss finner du nå de riktige spesialdekkene!

Logistikkrabatt

Hvis du trenger en større mengde industri-, spesial og slepedekk (10 stk el. mer), ta vennligst direkte kontakt per e-post: Logistikkrabatt

rask og bekvem tjeneste:

  • Bestill online: Tilgjengelig 24 timer hver dag, 7 dager i uka
  • Levering innen 7 arbeidsdager
  • Stort nettverk av på monterings verksteder
  • Du kan velge mellom 5 forskjellige betalings måter