Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.
Ordrestatus

Lettmetallfelger

I denne seksjonen kan du sjekke vårt stort utvalg av Lettmetallfelger for alle dagens bilene, SUVer, Offroad og lett lastebiler skruer, hjulkapsler og sentreringsringer.

Leveringen tar omtrent 3 arbeisdager. Vi setter stor pris på å tilby deg den beste mulig service og i tilfellet varebeholdningen er på underskudd skal du bli informert umiddelbart.

Velg kjøretøymodell

Merke:
Modell:
Byggår / Type:
Serie / variant:

Lettmetallfelger gir bilen din det lille ekstra

Lettmetallfelger tar mer og mer over markedet etter stålfelgen. Felger som er støpt i aluminium korroderer ikke så fort, og de lar støtdemperen jobbe lettere og enklere på grunn av lavere vekt. Utformingen av felgen kan gjøre den både sporty og frekk, her er det muligheter til å kunne endre bilens karakter. Hos oss kan du enkelt kjøpe nye felger online og det til en lav pris. Vi har felger som passer perfekt til sommerdekk, enten du velger sommerdekke fra Michelin, Maxxis eller fra Nokian. Hvilken kombinasjon av felg og dekk du ønsker, blir helt opp til deg. Vi har et stort utvalg, så det er ingen sak å finne noe som passer til en hver smak.

Lettmetallfelger passer like godt uansett bil, og uansett årstid. Men det kan være en fordel å velge felger med et mer åpent design da disse er enklere å holde rene. Spesielt på vinteren, da snøen enklere får passere istedet for å pakke seg i felgen. En felg pakket av is og snø gir deg en ubehagelig og vibrerende kjøretur for deg, men det kan enklere unngås med en felg som har større åpenrom i sitt design. Vårt utvalg er så stort at det skal godt gjøre at du ikke finner noe som passer, om du leter etter felg til SUV eller atv. Og om det er til vinterdekk, sommerdekk eller helårsdekk.

Lettmetallfelger gir bilen din et designmessig løft

Dekk-outlet.no har det største utvalget og de laveste prisene. Siden vi også har rask og gratis levering hjem til deg gjør det det mulig for deg å kjøre rundt med nye dekk og/eller felger i løpet av kort tid. Våre 300 samarbeidspartnere rundt om i Norge står klar til å hjelpe deg med montering, om du trenger det. Vår butikk er åpen døgnet rundt, der kan du velge mellom 100 forskjellige dekkfabrikanter og hele 25 000 forskjellige profiler. Vi gjør det enkelt for deg å finne dekk som passer til bilen din.