Motorsykkeldekk: MotocrossKjør uten hindring med ekte Motocross dekk fra oss

Motocross kjøring krever ekstra av både sykkelen, føreren og selvsagt dekkene. Når du kjører på en bane som består av sand eller jord, må du ha dekk som klarer å finne grepet i underlaget. På dekk-outlet.no finner du egnede dekk som passer for akkurat dette. Disse dekkene har ekstra store og utstikkende mønsterklosser som graver seg ned i underlaget, dermed får du lettere tak når du kjører på sand eller jord. Vær obs på at sykkelen blir litt høyere med motocrossdekk montert. Slik kjøring sliter veldig på dekkene, derfor har vi lav pris på alle dekk slik at du kan skifte de ut ved behov. Vi har også ATV og mopeddekk som er konstruert for din kjørestil. Ta en titt på utvalget vårt online, og bestill dine nye dekk idag.

Vi har kvalitetsdekk for Motocross til lav pris

På dekk-outlet.no finner du et stor utvalg av dekk uansett merke og profil. Enten du kjører Yamaha eller Harley-Davidson finner du dine favoritter hos oss. Vi har også montasjepartnere landet rundt som kan hjelpe deg med monteringen og avbalanseringen. Motorsykkeldekk blir fort slitt ned, derfor er det viktig å sjekke dekkene med jevne mellomrom. Siden du har liten kontaktflate når du kjører motorsykkel, er det ekstra viktig å ha gode dekk med ordentlig grep. Det er enkelt og raskt å bestille fra oss. Trenger du hjelp eller har spørsmål rundt dekk og bestilling, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Din montasjemulighet

Din montasjemulighetIngen problem: også for motorsykkeldekk tilbyr vi en montasjepartner i din nærhet Søk etter monteringspartner

Kampanje: Spar parvis


Nyhet hos dekk-outlet.no: Populære dekkombinasjoner fås billigere i par! [Detaljer]

lave dekkpriser:

  • Kundene hevder at de får omtrent 25% lavere priser på www.dekk-outlet.no enn sammenliknet med andre forhandlere
  • Våre dekkpriser inkludere MVA, pakke- og leveringskostnader innen Norge

Søker montasjepartner

Vi søker stadig etter flere verksteder som kan fungere som montasjepartner for motorsykeldekk.
Gratis registrering her

Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.

© 1999-2017 by Delticom / dekk-outlet.no 20.09.2017 09:10